Ripple effect

Today is tough. It’s gloomy, rainy all day, everyting is wet. Not very appealing to go outside. I’m ‘lucky’ to have a dog who needs to go out, so I have to as well, but it’s no picnic I can tell you. Still it’ll do me good, especially since I’m focused on things that draw my attention or find amazing.

Because there are so many puddles with the constant dripping of raindrops in it, I’m interested in the ripples they cause. One drop can set a whole puddle in motion. I hope my attention for beauty in nature also has a ripple effect. Hopefully people will start looking differently to the nature that surrounds them.

Geen makkelijke dag vandaag: somber, de hele dag regen, alles is nat, niet echt aantrekkelijk om naar buiten te gaan… Nu heb ik de ‘mazzel’ dat ik wel naar buiten móet met de hond, maar het is geen pretje. Toch merk ik dat het me goed doet. Zeker nu ik me steeds focus op dingen waarover ik me kan verwonderen, of die ik kan béwonderen.

Omdat er zoveel plassen zijn, waar de regen continu in drupt, kijk ik met interesse naar de rimpelingen die dat veroorzaakt. Eén druppel kan een hele plas in beweging brengen. Ik hoop dat mijn aandacht voor schoonheid in de natuur ook een rimpel-effect heeft. Een positief gevolg voor mensen die dit lezen en met andere ogen naar hun omgeving gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *