Deken – Blanket

Vannacht is er een witte deken over het land uitgerold. Alles is bedekt met een laagje sneeuw. Dat ziet er zo mooi uit! Opeens zijn er veel meer mensen en vooral kinderen buiten. Opeens is iedereen die je tegenkomt vrolijk en hoor je gelach. Geweldig om te zien welk effect zo’n witte wereld heeft op mensen. Ik geniet er ook met volle teugen van, alleen al van het geluid van knoerpende sneeuw onder m’n laarzen word ik blij! Zo’n maagdelijke deken die alles bedekt, doet me denken aan de liefde. Waarvan in de Bijbel staat dat ze veel zonden en fouten bedekt. Liefde maakt het leven ook zoveel mooier, net als sneeuw.

A white blanket has been rolled out over the landscape tonight. Everything is covered with a layer of snow. It looks wonderful. And all of a sudden I see more people and especially children outside. Everyone I meet seem to be cheerful and all around me I hear thrilling voices and laughter. It’s amazing to watch the effect snow has on people. I also enjoy it to the fullest. If only the crunching sound of snow beneath my boots is exhilirating.

This virgin white blanket reminds me of love, of which the Bible says it may cover many wrongs. Love makes life so much brighter, just like snow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *