Suikerlaagje – Frosting

Wat heerlijk om vanmorgen naar buiten te gaan op deze knisperend heldere dag. De zon en de kou die in m’n wangen bijten, laten me helemaal opleven. De vorst heeft alle grassen en planten voorzien van een prachtig glinsterend suikerlaagje. En als je het van dichtbij bekijkt, zie je dat het allemaal hele kleine staafjes zijn die uit ijskristallen bestaan. Schitterend!

What a treat to step outside this morning into a crispy clear day! The sun and cold air are stinging my cheeks, it makes me feel alive. Frost has made beautiful glittering rims around grasses and leaves. If you look up close, you can see hundreds of tiny ice crystals forming small spiky collumns. What a wonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *