Appeltjes – Larch cones

Ik verzamel graag van alles uit de natuur en een van de dingen waar ik er altijd wel een paar van heb liggen, zijn kegels van naaldbomen, zoals bijv. dennenappels. Maar van deze lariksappeltjes houd ik misschien wel het meest, omdat ze er zo mooi uitzien, als kleine houten roosjes, sierlijk naast elkaar gerangschikt op een tak. Ze staan ook altijd leuk in een kerstkrans of een bloemstuk.

I like to collect all sort of things from nature. One of the things I love and always have lying around in my house are cones from fir trees, for example pine cones. But maybe most of all I love these small larch cones, because they look so lovely, like small wooden roses, elegantly formed on their branches. Also they are very decorative in a flower arrangement or wreath.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *