Colour splash

Vandaag kwam ik langs deze kleine kleurexplosie, terwijl ik met de hond aan het lopen was (het is trouwens moeilijk om haar uit het beeld te houden, omdat ze altijd haar neus steekt in dingen waarin ik geïnteresseerd ben). Als er heel veel grijze en bruine kleuren zijn in de natuur en je ziet opeens deze felgekleurde geelgroene blaadjes in contrast met de rode rozenbottels, trekt dat wel je aandacht. In elk geval verbeterde het mijn stemming aanzienlijk!

The English version: Today I passed this colour splash whilst walking the dog (it’s hard to keep her out of the picture by the way, because she always sticks her nose in everything I’m interested in). If there are lots of browns and greys in nature en suddenly you see these brightly coloured yellow-green leaves, contrasting with red rose hips, it attracts attention. Well, it lifted my spirits if anything…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *