Nieuwjaarsstilte

De stilte van het nieuwe jaar op de grote heide is weldadig, of misschien juist onheilspellend. Wie weet wat ons wacht dit nieuwe jaar, of maand of dag? Eigenlijk is mijn oorspronkelijke challenge afgelopen, die ik me voorgenomen had te volbrengen in december. Maar op een ander platform heb ik gezegd dat ik het tot het einde van de lockdown zou volhouden, dus ja… Die lockdown is voorlopig nog niet voorbij… Ik denk dat het goed is om te doen, al was het maar om zelf geestelijk gezond te blijven… Stay safe & sane everyone!

English version: The silence of the New Year on the vast moorland can be soothing or sinister. Who knows what will await us this coming year, or month, or day even? My initial challenge, which I intended to accomplish in December, has ended. But on social media I’ve promised to keep going till the end of lockdown, so… The lockdown is far from over… I think I should continue to post daily about my encounters with everything natural in my surroundings. If only to keep myself mentally sane.

Stay safe & sane everyone in the new year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *