Waarom bloggen?

Eigenlijk houd ik helemaal niet van Blogs. Omdat ik niet houd van mensen die hun hele hebben en houden het web opslingeren.

Ook vind ik de huidige mentaliteit van altijd maar bereikbaar (moeten) zijn, helemaal niks. Als ik op vakantie ga, zoek ik het liefste plekken op waar mijn mobiel geen bereik heeft en geen internet verbindingen zijn.

Waarom dan toch een blog beginnen?

Omdat ik houd van schrijven (liefst met pen en papier). Waar ik ook heenga, ik zorg altijd dat ik pen en papier bij me heb, om mooie dingen die ik zie, hoor of bedenk vast te houden door ze op te schrijven. Of om gedachten die me bezig houden te verwoorden.

Ik houd van reflecteren en nadenken over de diepere lagen van het leven en kan intens genieten van schoonheid in de natuur en van stilte. Daar verslag van doen, vind ik mooi en geeft me voldoening.

En als er iemand is die dat leuk vindt om te lezen, prima! Dan deel ik mijn gedachten graag en zo niet, ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *